Denna blogg är tänkt att handla om kiss och sex. Närmre bestämt om killar och tjejer som gillar och tycker det är skönt att kissa på "förbjudna" sätt – på andra människor, med underkläder på, i jeans, inne, ute, desperation... You name it! Jag vet nämligen att det är många som fascineras av detta ;-) Därför har jag bestämt mig för att här samla funderingar kring detta samt filmklipp och bilder som jag tycker är sexiga!

söndag 28 mars 2010

Bra forum om kiss och wetting

Här är ett forum som handlar om kisslekar och wetting som är intressant. Både killar och tjejer skriver och berättar om erfarenheter, fantasier och annat!
href="http://www.webvoter.net/se/community/index.php?community_id=5569"> Enjoy och skriv en rad!

fredag 26 mars 2010

En till...

Den här sammanfattningen är inte tillgänglig. Klicka här för att visa inlägget.

Något att börja med...

Se detta klipp, otroligt bra... så skönt det ser ut. Sahara Knite och Koko, underbara tjejer ;-)

En blogg om kiss och sex!

Denna blogg är tänkt att handla om kiss och sex. Närmre bestämt om tjejer som kissar och gillar att göra det – på andra tjejer, på killar, med trosor på sig, i jeans, inne, ute, är desperata och kissar i byxorna… You name it!

Rätt skruvat ämne för en blogg men jag finner det mycket fascinerande och otroligt uppkåtande. Och hoppas såklart att det finns fler som tycker det är kul och sexigt med kiss. Eller, förresten, det vet jag att det gör.

Därför har jag bestämt mig för att här samla filmklipp och bilder som jag tycker är sexiga och även lite funderingar kring detta!

Jag är också fascinerad av wetting och gillar att själv kissa med t ex tajta jeans på mig, vilket nog är mer ovanligt och ännu mer vrickat men otroligt skönt... det kommer jag kanske också att berätta lite om.

Bloggintresserade